MarkkinaMenu
MENU VOIMASSA 9-10.6.

ETANAPANNU 10,50 L
Valkosipuli / Aurajuusto
CAESARSALAATTI 12.50 L
Broilerin rintafilee / Lämminsavulohi
METSÄSTÄJÄN POSSUA 20.90 L
Paijan tilan pihattopossun sisäfileetä,
kermaista kantarellikastiketta ja kauden kasviksia.
AURAJUUSTOBROILERIA 20,90 L, G
Maalaiskanan rintafilee, aurajuustokastiketta
ja kauden kasviksia.
PAISTETTUA LOHTA 21,90 L, G
Paistettua merilohta, raikasta sitruunamajoneesia
ja kauden kasviksia.
PERUNA VAIHTOEHDOT:
Lohkoperunat
Maalaisranskalaiset
Ristikkoperunat
Varhaisperunat
HOT WINGS
10 kpl 9,50
16kpl 12,00
20kpl 15,00
Siipiweikkojen kastikevaihtoehdot
MILD, MEDIUM, HOT ja EXTRAHOT
Siivet tarjoillaan kasvistikkujen sekä auradipin kera
LAPSILLE
LASTEN LEHTIPIHVI 8,50 L, G
Possun lehtipihvi, maustevoita ja
maalaisranskalaisia
JUNNUBURGERI 6,50 L
100g naudan täyslihapihvi, cheddarjuustoa,
salaattia ja hampurilaismajoneesia. Tarjoillaan maalaisranskalaisten kera.
KANA -tai LIHAPULLAKORI 6,50
lisäksi kasvistikkuja
JÄLKIRUOAKSI JÄÄTELÖÄ
1 PALLO 3,00
2 PALLOA 4,50
3 PALLOA 6,00
VANILJA L, SUKLAA L, MANSIKKA L, MANGO-MELONI L ja DAIM
Kastikkeet: SUKLAA, KINUSKI, SALMIAKKI-LAKRITSI